Gratis mad og taletid
Onsdag den 5. oktober kl. 18.30 i Kirke Saaby kirke og Den gamle Skole

Kirkespisning uden betaling med fokus på hvad der i øjeblikket rører sig ved og omkring Kirke Saaby og Kisserup kirker. Medlemmer fra Kirke Saaby og Kisserup menighedsråd vil fortælle om kirkegårdenes fremtid, præstegårdens renovering, kirkebygninger, økonomien og ikke mindst om menighedslivet med gudstjenester, arrangementer, børnearbejde og meget mere. Kirkernes personale vil også deltage. Der er lagt op til en aften med god mad, masser af informationer, spørgsmål og kommentarer.

Til toppen

 

Præstejagt efter apostlen Paulus og digteren Homer
Morgenmøde onsdag den 12. oktober kl. 9.30-11.00

Poul Joachim Stender vil med ord og billeder fortælle om en forrygende tur fra Nordgrækenland til Sydgrækenland med sine kolleger. Hvad sker der, når en flok præster tager til Grækenland og forsøger at blive klogere på Paulus og digteren Homer?

Til toppen

 

Sangaften
 I Den gamle Skole, Kirke Saaby, torsdag den 13. oktober kl. 19.30

Højskolesangbogen er et fortrinligt katalog over sange, der binder os sammen og skaber fællesskab. Organist Anders Danman og Saaby Vokalensemble vil denne aften give smagsprøver på de mange sange om alt mellem kærlighed, kamp, frihed, årstiderne og folkelivet i stort og småt – sammen med alle, der har lyst til at synge et udpluk af de sange fra Højskolesangbogen, I holder mest af. Tag dig selv, din partner og nabo med til efterårets sangaften torsdag den 13. oktober klokken 19.30 – 21.30. Enhver er velkommen til arrangementet. Der er gratis adgang, og der kræves ingen tilmelding. Der vil som altid være kaffe/te og lidt kage i pausen. Arrangeres i samarbejde med Saaby-Kisserup Menighedsråd. Kom og vælg en sang!

Til toppen

 

Evensong
i Saaby kirke Tirsdag den 1. november kl. 17.

Evensong, eller Aftensang på dansk, er en kort, kontemplativ musikgudstjeneste, der består af læsninger, salmer, korsang og solosang. Tidspunktet er ”after work”. Her kan du i rolige rammer bede en bøn, lytte til korsang, synge med på en aftensang og stadig nå hjem til TV-avisen. Med medvirken af Saaby Vokalensemble (SAVE), solister, Yuzuru Hiranaka, orgel og Anders Danman, korledelse og klaver. Der er gratis adgang og en forfriskning i våbenhuset efter arrangementet.

Til toppen

 

Samtalesalon om familieliv
Tirsdag den 1. november kl. 19-21. Sted: Lejre Højskole, Bjergskovvej 2, Kirke Saaby

Kirke Saaby-Kisserup menighedsråd samarbejder med Lejre Højskole om samtalesaloner, hvor vi fordyber os i aktuelle emner med plads til at samtale om det, der ligger os på sinde. Tirsdag den 1. november er temaet ”Familieliv”. Vi har inviteret Gitte Drewes til at komme med et oplæg som inspiration til samtalen. Gitte Drewes er familieterapeut og Rudolf Steiner-pædagog – kendt fra Lindholm Skovbørnehave, som hun var leder for i over 20 år. Vi har bedt Gitte om at komme med et kort oplæg om, hvordan hun ser udfordringerne i at få familielivet til at fungere med alt det, der hører til: Småbørnsfamilier, sammenbragte familier, forholdet mellem generationer og regnbuefamilier. Kom glad og vær med. Det er gratis at deltage, og der vil være en kop kaffe/te og lidt kage også.

Til toppen

 

Allehelgens søndag
i Kirke Saaby kirke søndag den 6. november kl. 10.30

Vi mindes alle vores døde. Men i særlig grad de mennesker vi har mistet siden sidste Allehelgen. Der vil blive tændt et lys for hver eneste af dem, og deres navne vil blive læst op. Vi slutter gudstjenesten med at synge en salme på kirkegården. Herefter inviterer vi på kirkegården til suppe og nybagt brød.

Til toppen

 

Morgenmøde: En lykkelig rutchetur
med tidligere kultur- og kirkeminister Joy Mogensen onsdag den 23. november kl. 9.30-11.00

Joy Mortensen fortæller om de bedste og værste øjeblikke, og hvordan man kan være lykkelig på forskellige måder.

Til toppen

 

Kirkespisning med frisør, stylist og make-up-artist Dennis Knudsen
Onsdag den 30. november kl. 18.30 i Kirke Saaby kirke og Den gamle Skole

Dennis Knudsen er en af Danmarks store kunstnere. Hans liv har været turbulent og spændende. Han har sminket nogle af verdens største skuespillere, prinsesser og dronninger, kendte politikere og forfattere. Han er en af de dygtigste frisører i Europa og modtog for nyligt en pris for sine kosmetiske produkter. Dennis Knudsen vil fortælle om sit liv på godt og ondt og den lykke, han har fået gennem sine børn.

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Gudstjenester:
Gudstjenestetider
Læs udvalgte prædikener
Hvordan forløber en gudstjeneste
Gudstjenestens nadver
Kirkeåret
Fotografering
Klapsalver
Traktement i våbenhuset
Kirkebil
Arrangementer


Dåb og vielse:
Fødsel
Dåb
Vielse
Spørgsmål til præsten

Kontakt

Børn og unge

Fotogalleri

Links
Konfirmander
Konfirmander gennem tiderne
Guldkonfirmander 2012
Konfirmandindskrivning 

Korene
Om kirkerne:
Menighedsrådet
Kirke Saaby Kirke
Film om Kirke Saaby kirke
Besøgstal i Kirke Saaby kirke
Kisserup kirke

Film om Kisserup kirke

Besøgstal i Kisserup kirke
 
Kirkegårdene:
Kirke Saaby Kirkegård
Pjece om Kirke Saaby kirkegård - 2017
Kirkegårdsvedtægt
Tillæg (urnegrave)
Tillæg (urnefællesgrav)
Pjece om urnegrav i blomsteranlæg
Kisserup Kirkegård
Pjece om Kisserup kirkegård - 2015
Kirkegårdsvedtægt
Tillæg til kirkegårdsvedtægt
Dødsfald
Begravelse/Bisættelse
Priser
           Præstegården: Bogøvej 1, 4060 Kirke Saaby. tlf 46492117. E-mail
pjs@km.dk 
Kirke Saaby kirke: Placeret lige over for præstegården på Bogøvej - Kisserup kirke: Aggerupvej 13, Kisserup, 4330 Hvalsø