Møllegudstjeneste på Tadre idylliske vandmølle
Søndag den 10. juli kl. 11

Møllegudstjeneste med efterfølgende grillpølser, øl og vand. Smuk sommermusik af Amanda Simonsen og Anders Danman. Alle er hjertelig velkommen

Til toppen

 

Konfirmandindskrivning
Søndag d. 21. august 2022 kl. 10:30

Alle kommende konfirmander med familie inviteres til gudstjeneste kl. 10.30. Efter gudstjenesten er der orientering om konfirmandundervisningen og konfirmationerne. Konfirmationerne finder sted. Fredag den 5. maj kl. 10.30 (Store Bededag) Lørdag den 6. maj kl. 10.30 Konfirmandindex kan hentes på www. saabykisserup.dk og bedes medbragt udfyldt til kirken. Undervisningen vil blive indledt i uge 34.

Til toppen

 

Rusland kan ikke forstås med forstanden... hvad har Putin gang i?
Ekstraordinært møde onsdag den 24. august kl. 19.30 i Den gamle Skole. Kirke Saaby

Stiftsforvalter på Aastrup Kloster, oberst Søren Bo Bojesen; den eneste danske officer, som i nyere tid har gennemført Det Russiske Generalstabsakademis generalstabskursus (2002-2003); forsvarsattaché i Rusland (2003-2008), vil fortælle om baggrunden for Ruslands uprovokerede angreb på Ukraine, om status i kampene, de mulige scenarier for krigens forløb samt give sit bud på det fremtidige forhold mellem Vesten og Rusland.

Til toppen

 

Høstgudstjeneste på marken foran Kisserup Kirke
søndag den 28. august kl. 10.30

Halmballerne er stillet op i en cirkel. I midten af cirklen er et kors pyntet med sensommerens blomster. Telt er stillet op, så kirkesanger og organist kan fremføre årets høstsalmer. Præsten er parat med en prædiken, salmer og nadver. Efter gudstjenesten snitter, øl og vand. Årets høstoffer går til Bibelselskabet. Bibler og nødhjælp til den ukrainske befolkning.

Til toppen

 

Høstgudstjeneste i Kirke Saaby på græsplænen bag kirken
søndag den 4. september kl. 10.30

Som noget nyt vil menighedsrådet, hvis vejret tillader det, afholde årets høstgudstjeneste på plænen bag kirken, der vender mod Heibergs Have og Christiansminde. Vi gør parat til et brag af høstfest, hvor vi vil fejre at Gud igen i år har været os nådig. Kom til gudstjenesten og sig tak for høsten – og med høst tænkes der også på SU, løn, pension og hvordan man ellers får sin indtægt til mad, drikke og husly. Vi byder på mousserende vin og et udvalg af sensommerens frugter og bær. Årets høstoffer går til Bibelselskabet. Bibler og nødhjælp til den ukrainske befolkning.

Til toppen

 

Morgenmøde - Ikonmalerier
onsdag den 7. september kl. 9.30 i Den gamle Skole, Kirke Saaby

Møde med ikonmaleren Charlotte Weppenaar Pedersen og efterfølgende åbning af en ikonudstilling. Charlotte Weppenar Pedersen er født 1958. Hun er uddannet ikonograf og certificeret af sin lærer munk og ikongraf Gregorios Monathos fra Nea Sketi, Mount Athos, fra 2000 til 2020 og var under hans vejledning indtil hans død. Er medforfatter til bogen ”At skrive en ikon”, Forlaget Klematis. Har udstillet i mange kirker i DK og udlandet. Bl.a. Helligåndskirken, Marmorkirken og Børglum Kloster. Holy Mount Athos udstillinger i Finland, Rom og Thessaloniki, deltaget med ikoner i salgsafd. Udstillinger i St George Cathedral Cape Town. Været konsulent og malet ikonerne til Herrens Veje DR DK Oprettede www.ikonskole. dk i 2001 i DK og Cape Town Sydafrika. Har bl.a. malet ikon til: Dronning Margrethe, Ærkebiskop Desmond Tutu, Biskop Marianne Gaarden, Marmorkirken, Helligåndskirken og St George Cathedral Cape Town.

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Gudstjenester:
Gudstjenestetider
Læs udvalgte prædikener
Hvordan forløber en gudstjeneste
Gudstjenestens nadver
Kirkeåret
Fotografering
Klapsalver
Traktement i våbenhuset
Kirkebil
Arrangementer


Dåb og vielse:
Fødsel
Dåb
Vielse
Spørgsmål til præsten

Kontakt

Børn og unge

Fotogalleri

Links
Konfirmander
Konfirmander gennem tiderne
Guldkonfirmander 2012
Konfirmandindskrivning 

Korene
Om kirkerne:
Menighedsrådet
Kirke Saaby Kirke
Film om Kirke Saaby kirke
Besøgstal i Kirke Saaby kirke
Kisserup kirke

Film om Kisserup kirke

Besøgstal i Kisserup kirke
 
Kirkegårdene:
Kirke Saaby Kirkegård
Pjece om Kirke Saaby kirkegård - 2017
Kirkegårdsvedtægt
Tillæg (urnegrave)
Tillæg (urnefællesgrav)
Pjece om urnegrav i blomsteranlæg
Kisserup Kirkegård
Pjece om Kisserup kirkegård - 2015
Kirkegårdsvedtægt
Tillæg til kirkegårdsvedtægt
Dødsfald
Begravelse/Bisættelse
Priser
           Præstegården: Bogøvej 1, 4060 Kirke Saaby. tlf 46492117. E-mail
pjs@km.dk 
Kirke Saaby kirke: Placeret lige over for præstegården på Bogøvej - Kisserup kirke: Aggerupvej 13, Kisserup, 4330 Hvalsø